HOŞ GELDİNİZ
Üye/Bayi Girişi Yapınız
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Chia Coin Line 176 Hatası ve Çözümü

Chia Coin Line 176 Hatası ve Çözümü
Bu Yazıyla İlgili Ürünler
 Line 176, in create_piots RuntimeError: Unknown exception hatası umutları kırıyor, ama siz kırmasına izin vermeyin. Üzülmeyin çözümü çok basit bu yazımıda en ayrıtısına kadar çözümler üreteceğiz..
Chia Coin, son dönemlerde popüler olmaya başladı. Popüler olması ile birlikte kullanımı arttı ve Hard Disk, SSD, Ram ve İşlemci piyasası da bununla birlikte canladı. İnsanlar yeni kazanç kapıları ararken Chia Coin ile tanıştılar. Tanıştılar, sistemlerini kurdular tam her şey yolundayken bir çok hatalarla karşılaşmaya başladılar. Kullanıcıların en çok karşılaştığı hataların başında  line 176, in create_piots RuntimeError: Unknown exception hatası geliyor. Peki bu hata ne anlama geliyor hatanın çözümü nedir? 
Hatanın tam metni aynen şu şekilde " File "chia\plotting\create_plots.py", line 176, in create_plots RuntimeError: bad allocation " aşağıdada aynısını gösterdik.
 File "chia\plotting\create_plots.py", line 176, in create_plots
RuntimeError: bad allocation
Peki Line 176 HATASI NASIL ÇÖZÜLÜR?
Genelde bu hata %1 de veya %30, %31 de falan gözükebiliyor. Bu hatanın çözümü şu şekilde sıralanmıştır.
  • Seçtiğiniz Disklerde İsim Olarak " Türkçe Karakter" Kullanmayınız! ( Ş, Ğ, Ü, Ç, İ )
  • Ram boyutu yanlış ayarlanmıştır.
Evet arkadaşlar, bu iki neden dolayı "File "chia\plotting\create_plots.py", line 176, in create_plots RuntimeError: bad allocation" hatası alıyor olabilirsiniz.  Silip tekrar yüklemekle sakın uğraşmayın, emeğinizi çöp etmeyin.
 Hatayı hemen çözmek için Türkçe karakterli Disk varsa ismini değiştirin ve düzelmesini bekleyin. Olmazsa
Hatanın nedeni %99 RAM ile ilgili Ram boyutunu değiştirin, mesela 5 iken, 4'e çekin ve kontrol edin. 

Youtube'da P1 veya P2 diye hep videolar var kısa isimlerle ilgili hatalarda oluşabiliyor 4-5 harf kullanarak disk oluşturmanızda fayda olduğuda ayrıca söyleniyor.
 
Hata almaya devam ediyorsanız bu başlık altında yorumlarda belirtirseniz sizlere yardımcı olmak isteriz. Herkese bol kazançlar dileriz.
Blog Kategorileri :
Donanım > İşlemci
Yayın Tarihi : 27-07-2021 13:32:06
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.