HOŞ GELDİNİZ
Üye/Bayi Girişi Yapınız
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Sunucu Kabineti Nedir?

Sunucu Kabineti Nedir?
Bu Yazıyla İlgili Ürünler

Sunucu kabinet fiyatları en uygun şekilde nereden satın alınabilir diyer internette araştırma yaptığınızı anlar gibiyiz. Server kabinet veya sunucu kabinet şeklinde aranan sunucu kabinetleri teklif usulü ile genellikle satılmaktadır. Server kabinet en uygun fiyat teklifi almak için mutlaka bizimle iletişime geçmelisiniz. 

Sunucu kabineti ya da diğer bilinen ismiyle server kabinet, verilerin güvenle depolanması ve transfer edilmesi bakımından büyük değer taşımaktadır. Zira network bileşenleri, bu kasalar sayesinde güven altındadır. Bu nedenle bu cihazlara duyulan ihtiyaç da her geçen gün artmaktadır. Kablolar başta olmak üzere tüm pasif network bileşenlerini içerisinde barındırmaya yarayan kabinetler, özellikle de kurumsal işletmelere için önemlidir. Bu nedenle sunucu kabinet fiyatları ve kabinet modelleri hakkında bilgi sahibi olmak, doğru kabineti seçmek için önemlidir. İhtiyaca uygun boyuta sahip kabinet seçmek için ayrıca ölçüler hakkında da geniş çaplı bilgiye sahip olmanız gerekmektedir.

Sunucu Kabinet Fiyatları bizimle daha ucuz.

Sunucu Kabinet Fiyatları

Sunucu kabinet fiyatları, kabinet tiplerine ve modellerine göre değişiklik göstermektedir. Bu nedenle standart sunucu kabinet fiyatları söz konusu değildir. İşletmelerin sunucu büyüklüğüne göre kabinet seçmeleri, fiyata da doğrudan etki edecektir. Bu nedenle kabinet fiyatları konusunda işletmenin boyutuna göre fiyatların da arttığını söyleyebiliriz. Duvar tipi ya da dikili server kabinetler, tercih edilebilir iki tür kabinet arasında yer almaktadır.

19 inç duvar tipi kabinetler, en sık tercih edilen kabinet modelleri arasındadır. Ek olarak özel ölçülü kabinetler de isteğe bağlı imal edilmektedir. Bu sayede işletmeler kendilerine özgü kabinet ölçülerine sahip olabilirler. Bu ölçüler, fiyat üzerinde de söz sahibidir. Eğer 19 inç duvar kabinet fiyatları konusunda bilgi sahibi olmak istiyorsanız, farklı markaların modellerine göz atarak fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz.

19 inç rack kabinetler, sabit ölçüye ancak seçilebilir yüksekliğe sahip kabinetler arasındadır. Küçük ya da büyük tüm sunucuları içerisinde barındırabilecek kapasitede olan bu tür kabinetler, farklı modüllere de sahiptir. Özellikle de fan seçenekleri sayesinde bileşenleri daha kaliteli bir ortamda muhafaza edebilen kabinetler, verileri de güvence altına almaktadır.

Formrack Kabinetler

Formrack kabinetler, özellikle de bilgi güvenliğini en üst düzeye çıkarmak amacıyla tercih edilmektedir. Çelik sacdan imal edilen kabinetler, her türlü darbe ve dış tehlikeye karşı maksimum koruma altındadır. Farklı kabinet aksesuarları sayesinde geniş seçeneklere sahip olan Formrack kabinetleri, kolay sistem kullanımı özelliğiyle de dikkat çekmektedir. Bu nedenle cihazların fiziksel ve yazılımsal anlamda güvende kalmasını istiyorsanız, Formrack kabinetlere güvenebilirsiniz.

TTEC Kabinetler

TTEC kabinetler, özellikle de dayanıklı yapısıyla dikkat çeken ürünler arasındadır. 4 ile 42U arasında yüksekliğe sahip seçenekleri bulunan TTEC, geniş bir kabinet ölçüsü sunmaktadır. Duvar tipi ve dikili kabinet seçenekleri sunan TTEC kabinetler, kaliteli ve uygun fiyatlı seçenekler arasında yer almaktadır.

Boya dökülmelerine ve ısıya karşı dayanıklı çözümler sunan TTEC kabinetler, sağlam kapı tasarımına sahiptir. Cam ve metal kapıya sahip TTEC rack kabinetler, kolay açılabilir bir kapı modeli sunmaktadır. Bu sayede kabineti kilitlemek ve ihtiyaç doğrultusunda kullanmak oldukça kolaydır. TTEC, alanında önce kabinet üreticileri arasındayer almakla birlikte uygun fiyatlı kabinet seçeneklerini de sizlere sunmaktadır. Bu nedenle TTEC kabinet fiyatları, işletmeler ve bireysel kullanıcılar için bütçe dostu olarak nitelendirilmektedir.

APC Kabinetler

APC kabinetler, yaklaşık olarak 40 yıldır müşterilerine güçlü çözümler sunan ürünler arasında yer almaktadır. Sadece kabinet değil, aksesuar bakımından da zengin özelliklere sahip olan APC, veri güvenliği konusunda önde gelen firmalar arasındadır.

Metal kapıya sahip kabinetler, APC güvencesi sayesinde daha dayanıklı ve daha kalitelidir. Kilitlenebilir sisteme sahip kapıları sayesinde veriler sadece anahtara sahip yetkililer tarafından açılabilmektedir. Kolay kullanım yapısı sunan APC kabinetler, veri güvenliği açısından büyük bir değer taşımaktadır.

S-Link Kabinetler

S-Link rack kabinetler, 19 inç büyüklüğe sahip kabinet modellerini barındırmaktadır. Duvar tipi ve dikili kabinetler konusunda çözüm sağlayan S-Link kabinetler, diğer marka modellerine göre ayrıca daha uygun fiyatlara sahiptir. Bu durum, S-Link kabinetleri daha cazip kılmaktadır. S-Link kabinetler, diğer markalar gibi 19 inç rack kabinet üreticileri arasında yer almaktadır. Ancak yükseklikler markadan markaya değişmektedir. Bu nedenle S-Link dikili kabinet yükseklikleri konusunda standart değerler söz konusu değildir.

S-Link kabinet fiyatları, farklı ölçülere göre şekillenmektedir. Aynı zamanda aksesuarlar konusunda da destek sunan S-Link kabinetler, harici olarak bu parçaların da satın alımına uygundur. Demonte şekilde gelen kabinetler, kolay monte ve yönetim sistemine sahiptir. Bu nedenle ofisler ve kurumsal işletmeler için S-Link kabinetler geniş çözümler sunmaktadır.

Blog Kategorileri :
Yayın Tarihi : 04-08-2021 18:57:05
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.