HOŞ GELDİNİZ
Üye/Bayi Girişi Yapınız
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

En İyi Rampage Mouseları 2021

En İyi Rampage Mouseları 2021
Bu Yazıyla İlgili Ürünler

 Mouse Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Mouse alırken ilk dikkat edilmesi gereken şey ihtiyacın belirlenmesidir. Kablolu ve kablosuz olarak mouselar satışa sunuluyor. Kablolu mouselar gücünü bilgisayardan sağladığı için herhangi bir extra güce ihtiyaç duymazlar. Ancak kablolu mouselar kablo yapısından dolayı masadaki hareket alanını kısıtlamaktadır. Kablosuz mouselar masadaki fazla görüntü karışıklığını engellese de genellikle pilli oldukları için pil zayıfladığı taktirde yavaşlamaya başlamaktadır. Hızları ve kullanım süreleri karşılaştırıldığında kablolu olan mouseların kullanım süreleri daha fazladır. Görüntü kirliliğinden ya da ofis, büro gibi ortamlarda masa da daha rahat hareket etmek gibi bir amaç varsa kablosuz mouseların şarj edilebilir pile sahip olanları tercih edilebilir.

Mouse seçimlerde dikkat edilmesi gereken en önemli bir diğer unsur ise mouseun ergonomik bir yapıya sahip olmasıdır. Birçok bilgisayar ele rahat oturmaması ve hareket mekanizmasının kısıtlı olmasından dolayı sağlık problemlerine neden olmaktadır. Piyasadaki çoğu mouse sağ el kullanımına göre tasarlanmıştır fakat birey eğer sol elle kullanmak isterse bu tasarım ona uygun olmayacaktır. Bu nedenle seçilen mouseun mutlaka her iki ele göre de uyumlu olmalıdır.

Günümüzde oyuncuların kullandığı çoğu mouse ışıklıdır anca ofis ortamında iş için kullanılacaksa ışıklı olması çalışan bireyin dikkatini dağıtabilir. USB port özellikleri sayesinde kolayca başka bilgisayarda kullanılabilecek mouse seçimleri birçok bilgisayarı kullanan bireyler için daha kullanışlı olmaktadır.

Rampage Oyuncu Mouse Tavsiyeleri

Rampage oyuncu mouseları türünün en ön sıralarında yer almaktadır. Oyuncularının uzun süreli keyifli kesintisiz bir oyun deneyimine katkı sağlamaktadır. Gelişmiş ergonomik yapıları sayesinde oyuncuların ellerine tam oturarak kolay kullanım rahatlığı sağlamaktadır. İki ele de uygun olarak tasarlanan çeşitleri sayesinde oyuncu mouse tercih sıralarının en önünde yer almaktadır.

En İyi Rampage Oyuncu Mouseları

Piyasadaki bulunan çeşitlilikten dolayı oyuncular mouse seçimlerini ihtiyaçları doğrultusunda karar vermelidir. Farklı renk seçenekleri ve şık tasarımlarıyla müşterilerin vazgeçilmezleri arasındaki yerine halen korumaktadır.

1.Rampage SMX-R50 Howl

Rampage SMX-R50 Howl model siyah ergonomik yapısıyla el yapısına uygundur. 4 kademeli RGB aydınlatma sistemine sahiptir. 6 kademeli ayarlanabilir güçlü optik sensörlü yapısı sayesinde oyunculara kaliteli zaman sunar.

2.Rampage SMX-R85 Gentle (SiyahKırmızı)

Kablolu bağlantı teknolojisiyle 24 aya varan garanti süresi tanımlar. Sağ ele göre tasarlanan Mouse RGB aydınlatma sistemine sahiptir. 9 farklı butona sahip olan Mouse oyuncular için eşsiz kullanım alanı sağlar.

3.Rampage SMX-R9

Rampage model oyuncu mouseunda 3200 DPI optik sensör kullanılmıştır. Ergonomik ve ayarlanabilir yapısı sayesinde ele kolaylık uyum sağlamaktadır. Kendine özgü renklendirmesi ile oyuncuların vazgeçilmezleri arasındadır.

4.Rampage SMX-R63 Glory

Kablolu bağlantısı ile Usb girişi ile bilgisayara kolaylıkla uyum sağlayabilmektedir. RGB aydınlatmaya sahip Mouse 6400 DPI optik sensörü bulunmaktadır. Sağ ele göre tasarlanan Rampage model Mouse un 6 adet de butonu vardır.

5.Rampage DLM-355 

Bilgisayarlara ve notebooklara kolayca uyum sağlayan kablolu Rampage model Mouse modelinin 8 tane butonu bulunmaktadır. Mouse un makro yazılımı mevcuttur. Optik algılaması sayesinde 24 aya varan bir garanti süresi tanımlanmaktadır.

En Ucuz Oyuncu Mouselarında Bulunması Gereken Özellikler Nelerdir?

Mouse alırken ilk dikkat edilmesi gerek şey her ne kadar kablolu ve kablosuz tercih sıralaması olsa da fiyatı da bir o kadar önemli bir konumdadır. Pil ömürleri yüksek, el yapışana rahatça uyum gösteren mouselar tercih edilmelidir. Piyasada ucuz fakat garanti süresi olmayan birçok mouse satılmaktadır. Bu sebeple dikkat edilmesi gereken bir diğer husus ise garanti süresidir mutlaka 24 ay garanti veren markalar tercih edilmelidir.

 

 


 

 

Blog Kategorileri :
Gaming > Gaming Ürünleri
Yayın Tarihi : 27-07-2021 13:28:52
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.