HOŞ GELDİNİZ
Üye/Bayi Girişi Yapınız
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

En İyi Rampage Koltukları 2021

En İyi Rampage Koltukları 2021

Gaming Koltuk Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Bir gamerın en çok vakit geçirdiği yer gaming koltuklarıdır. Bu nedenle bir oyuncu saatlerce oturduğu yerde rahat etmeli ve ilerleyen süreçlerde sağlık problemleri ile karşılaşmamalıdır. Çok fazla oturur pozisyonda bulunan bireylerde görülen en belirgin rahatsızlık kamburluk yani omurganın yapısının bozulmasıdır. Oyuncu koltuklarının yapısı insan fizyolojisine mutlaka uygun olmalıdır. Birçok yerde satılan ofis koltukları oyuncu koltuklarıyla karıştırılmaktadır. Oyuncu koltuklarında araması gereken temel özellikler rahat, ergonomik ve ortopedik bir oturma ve yaslanma alanı sağlamalıdır.

Seçilen veya alınmak istenilen gaming koltuğunun mutlaka ayarlanabilir bir yüksekliğe sahip olması gerekir. Bu ayarlanabilir koltuklarda oyuncunun mutlaka ayağının yere basıyor vaziyette olması gerektiğini düşünülmektedir. Uzun süreli oturumlarda oyuncunun bel ve sırt sağlığını korumak için 360 derece ayarlanabilir bir bel desteği mutlaka bulunmalıdır. Son olarak ve en önemli kısımlardan biri ise koltuğun oturulan kısmının derinliğidir bu derinlik oyuncunun fiziki özelliklerine uygun olması gerekir. Aşırı minyon biri ile kalıplı biri aynı oyuncu koltuğunu paylaşmamalıdır.

Rampage Gaming Koltuk Tavsiyeleri

Rampage gaming koltukları bu alanda en çok tercih edilen markalardan biridir. Rampage markası oyuncunun oyun oynadığı süreçte rahatlık ve konfor sağlamayı amaçlamaktadır. Birçok konuda destek sunan gaming koltukları kol desteği sayesinde oyuncuların Mouse u daha rahat bir biçimde kullandırarak bele binen yükü azaltmayı hedeflemektedir. İyi malzemeden yapılmış döner tekerlekleri sayesinde bulunduğu yüzeyi asla çizmez ve iz bırakmaz bu nedenle parke gibi kolay çizilebilir yüzeyler de kullanımı oldukça rahattır.

En İyi Rampage Oyuncu Gaming Koltuk Modelleri

En iyi Rampage marka gaming koltukları odak noktası oyuncu konforu olan bir markadır. Oyuncuların keyifli ve fizyolojik zararlar vermeden kaliteli zaman desteği sunmaktadır.

1-Rampage KL-R78

Rampage model oyuncu koltuğunun kırmızı ve siyah olmak üzere 2 farklı renk karışımıyla oyucuların dikkatini çekmeyi başarmıştır. Koltuk çerçevesi malzemesi metal olup uzun süreli kullanım için oldukça uyumludur. 10 dereceye kadar eğim özelliği sayesinde aşağı yukarı hareketi kolaylıkla sağlamaktadır.

2-Rampage KL-R79

Doğal ve suni deri malzeme özelliği sayesinde oyunculara konforlu bir oyun alanı sağlamaktadır. 2 boyutlu kolçak tipine sahip Rampage marka koltuğun aşağı yukarı ve döner bir yapıya sahiptir. Sandalyenin taban malzemesi naylondur bu sebeple koltuk diğer gaming koltuklara göre oldukça hafiftir.

3-Rampage KL-R77

Modellerinde ön plana çıkan gaming koltuğunun suni deri malzemeden yapılmıştır. Kullanıcılarına 2 yıl garanti süresi tanımlayan Rampage model koltuklarda koltuk çevresi malzemesi olarak metal kullanılmıştır. 90-135 derece arası ayarlanabilir sırt açısı bulunmaktadır.

4-Rampage KL-R88

2 boyutlu ayarlanabilir yapısı sayesinde oyuncu koltuk modelleri arasında en şık ve en konforlu modelleri arasında yer almaktadır. Sağa sola ve ileri geri hareket mekanizması destekli 3 kademeli koltuk kolu bulunmaktadır. 180 derece geri yatan sırt ve istenilen konumda sabitlenmesi sayesinde oyunculara hareket özgürlüğü sağlamaktadır.

5-Rampage KL-R40

Deri malzemeden yapılmış oturma ve sırt yapısı sayesinde oyunculara uzun süreli konfor sağlamayı amaçlamaktadır. 2 boyutlu kolçak yapısı sayesinde aşağı yukarı ve döner çok fonksiyonlu bir koltuktur. Toplam ağırlığı 24 kilogram civarındadır.

En Ucuz Oyuncu Koltuklarında Bulunması Gereken Özellikler Nelerdir?

Bir oyuncu koltuğunda aranan birçok özelliğin yanı sıra bükçe yede uyumlu olması beklenir. Ucuz bir gaming koltuğu seçilirken ana hedef noktası mutlaka koltuğun kaliteli ve kullanışlı malzemeden yapılmış olması önem arz etmektedir. Ucuz malzemeden yapılan koltuklar belli bir süre sonra soyulmaya hatta iskelet yapısında da deformeler görülür. Bel ve sırt desteği sağlamayan ucuz koltuklar kısa bir süre içerisinde şiddetli sırt ve bel ağrılarına neden olabilmektedir. Bu nedenle seçtiğiniz koltukta mutlaka kendi sağlığınız ön planda olmalıdır.

 

 

Blog Kategorileri :
Gaming > Gaming Ürünleri
Yayın Tarihi : 27-07-2021 13:29:49
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.