HOŞ GELDİNİZ
Üye/Bayi Girişi Yapınız
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Oyun İçin En İyi Anakart Tavsiyeleri

Oyun İçin En İyi Anakart Tavsiyeleri
Bu Yazıyla İlgili Ürünler

Oyun İçin En İyi Anakart Tavsiyeleri

IBM'in anakartlı ilk bilgisayarı piyasaya sürdüğü 1981'den beri, endüstri günden güne gelişti. Anakart, bir bilgisayarın merkezi parçasıdır ve diğer tüm cihazların senkronize olmasını ve iletişim kurmasını sağlar. Oyun için en iyi anakart, donanımınızın optimum potansiyeline ulaşmasını sağlar. Harika bir anakart, bilgisayarın performansının her özelliğini optimize eder. Ek olarak, ideal oyun anakartı, daha iyi hız aşırtma yapmanızı sağlayarak CPU'nuzun saat hızını artırır. Intel ve AMD gibi işlemci üreticileri, anakartlarda meydana gelen değişiklikleri önemli ölçüde belirlemektedir.

Örneğin farklı özelliklere sahip bir soketin tanıtılması gibi CPU tasarımındaki dönüşümler anakartı da etkileyecektir. Günümüzde anakartlar, soketler, bir yonga seti, genişletme kartı yuvaları, güç konektörleri, bellek yongaları ve bir saat üreteci içerir. Oyun oynamak için en iyi anakartı araştırıyorsanız, bu inceleme ideal olanı bulmanıza yardımcı olacaktır. İncelemeniz için her ürünün artılarını ve eksilerini ve özetini ekledik. Oyun için en iyi anakartlar için kılavuzun sonuna geldiğinizde, hangi ürünün sizin için mükemmel olduğuna dair iyi bir fikre sahip olacaksınız!

1.Gigabayt Z390

Gigabyte Z390, ihtiyaçlarınız düşünülerek tasarlanmış en üst düzey bir oyun anakartıdır. Anakart hem gündelik hem de profesyonel amaçlar için ihtiyacınız olan güçlü bir oyun bilgisayarı yapan modern çevre birimlerini destekler. Hem 8. hem de 9. nesil Intel Core işlemcileri destekleyen bir anakart istiyorsanız Gigabyte Z390 almayı düşünmelisiniz. Anakart, analitik ve 3D modern bilgi işlem için tasarlanmış CPU'ları işleyecek kadar güçlüdür. Performansı en iyi ihtimalle ortalamanın altında olan eski işlemcilerle yetinmek zorunda kalmazsınız. Anakart, çift kanallı ECC olmayan Tamponsuz DDR4 yuvalarıyla birlikte gelir. Sorunsuz oyun ve çoklu iş parçacığı işleme için DDR4 ram çubuklarıyla PC'nin performansını en üst düzeye çıkarmayı bekleyebilirsiniz. Bu anakartı almayı planlıyorsanız, nihai oyun için çipten tüm performansı çıkarmak için yüksek bir RAM yapılandırmasına bakmanız gerekebilir. Intel Optane bellek, işlemeyi daha sorunsuz ve hızlı hale getiren yeni bir teknolojidir. Gigabyte anakartı bu teknolojiyi destekler, bu da daha hızlı program açılış sürelerinin yanı sıra daha iyi kaynak optimizasyonu elde edeceğiniz anlamına gelir; ağır oyunlar daha hızlı yüklenerek gereksiz gecikmeleri azaltır.

2.MSI MEG Z490 GODLIKE

Oyun verimliliği için gelişmiş özelliklerle donatılmış güçlü bir anakart olan MSI MEG Z490 GODLIKE ile tanışmalısınız. Intel 10. Nesil Core işlemciler tarafından desteklenen bu anakart, ekstrem oyunların sınırlarını zorlayarak sorunsuz bir oyun deneyiminin keyfini çıkarmanızı sağlar. 100G süper LAN ve 2.5G LAN size olağanüstü veri hızları sağlar, böylece daha hızlı oyun indirme ve 4K oyunların keyfini çıkarabilirsiniz. Herhangi bir gecikme yaşamadan düşmanlarınızı hızlıca alt edebilirsiniz. MSI LAN yöneticisi ile anakart, oyunlarınız için gecikmeye duyarlı olanları otomatik olarak belirleyip önceliklendirerek size düşük gecikme ile mükemmel çevrimiçi oyun deneyimi sunar. Aktif soğutma ve sıfır frozr teknolojisi ile tasarlanan frozr soğutucu, sessizce oyun oynamanızı sağlar. Yüksek tanımlı ALC1220 ses işlemcisi, yüksek kaliteli ses kapasitörleri ve ESS ses Dac'ı içeren ses seviyesi yükseltilir. Özellikler aynı anda çalışarak oyun oynarken stüdyo kalitesinde sesleri deneyimlemenizi sağlar.

Anakart, hız aşırtma yapıldığında bellek frekanslarını 5000 MHz ve üstüne çıkarmanıza izin veren 128 GB'a kadar DDR4 belleği destekler. Böyle bir bellek, oyunlarınızın sorunsuz çalışmasını sağlayarak size aşırı kararlılık ve performans sağlar.

3.MSI Enthusiast

MSI Enthusiast size genişleme için alan sağlayacak ve oyun deneyiminizi üst düzeye çıkaracak inanılmaz özelliklerin bir kombinasyonu ile birlikte gelir. Bu anakart, en üst düzeyde oyun özelleştirmesini garanti eder. MSI Enthusiast, tercih ettiğiniz renk düzenini özelleştirmenizi ve ayarlamanızı sağlayan Mystic Light yardımcı programına sahiptir. MSI Enthusiast, tüm modern standartları desteklediği için depolama için en uygun düzeni sunar. Oyuncu anakart, olağanüstü hızlı bir depolama aygıtı bağlamanızı sağlayarak size sorunsuz bir oyun deneyimi sunar. MSI Enthusiast, size hızlı performansı garanti ederek oyun deneyiminizi başka bir seviyeye yükseltir. Özelliklerin yüklenmesini bekleyerek zaman kaybetmek yerine oyunları daha hızlı başlatabilir ve yükleyebilirsiniz. Gaming anakartı, çok çeşitli benzersiz MSI oyun yazılımı ve donanım araçları sunar. MSI Enthusiast, oyun içi avantaj sağlayan akıllı bir oyun cihazı yuvasına sahiptir. Araçlar, becerilerinizi artırmanın yanı sıra rekabette bir adım önde olmanızı sağlar. MSI Enthusiast, oyun deneyiminizi yükseltmek için doğru anakarttır.

4. Asus ROG Strix Z390-E

 

Yüksek performans, geliştirilmiş yazılım arayüzü ve RGB gibi harika özelliklerin karışımıyla oyun oynamak için ideal bir anakart arıyorsanız, Asus ROG Strix Z390-E mükemmel bir seçimdir. Bu oyun anakartı 8. ve 9. Nesil Intel Core CPU'larla çalışır. Al hız aşırtma teknolojisi, sisteminizi maksimum hızlara ulaşacak şekilde optimize etmenizi sağlayarak size büyülü bir oyun deneyimi sunar. Wi-Fi ve USB 3.1 Gen2, yüksek bağlantı hızları sunar ve ASUS OptiMem II, mükemmel overlok kararlılığını garanti eder. Asus ROG Strix Z390-E, termal telemetriye ve akıllı hız aşırtmalara izin veren akıllı bir tahmine sahiptir. Anakart, bir SafeSlot, DRAM aşırı akım koruması ve ESD Korumalarına sahip bir oyuncu koruyucusuna sahiptir ve bu da bileşen dayanıklılığı sağlar. SafeSlot, sağlam PCIe cihazı tutma ve mükemmel yırtılma direnci sunar. Bu anakart, UEFA Bios ve Fan Xpert 4 dahil olmak üzere kapsamlı soğutma seçenekleriyle birlikte gelir. Asus ROG Strix Z390-E, CPU'yu soğutmak için bir çift fan başlığı ve bağımsız bir su soğutma sistemi için başka bir başlık ile birlikte gelir. Ek olarak, anakartta DC su pompalarına ve yüksek performanslı PWM'ye akım sağlayabilen bir başlık daha vardır.

İyi bir soğutma sistemi hayati bir unsurdur çünkü yüksek performanslı işlemcilerle oyun oynarken PC aşırı ısınabilir. Asus ROG Strix Z390-E, bir dizi işlevsel ön ayara sahip tam RGB aydınlatmaya sahiptir. Anakart, kararsızlık veya bellek hız aşırtmasından kaynaklanan önyükleme sorunlarını otomatik olarak düzeltebilir. Asus ROG Strix Z390-E, her oyuncunun her zaman anakartlarda aradığı harika özelliklerle birlikte gelir.

5.Asus AM4 TUF

Asus AM4 TUF, DIMM yuvaları yoğun şekilde korunan güçlü bir oyun anakartıdır. Anakartın ESD korumaları ve aşırı gerilim koruyucuları vardır. Anakart, kararlı oyun kararlılığı sağlamak için yeterince dayanıklı olmasını sağlayan bileşenlere sahiptir. Ayrıca Asus TUF, 12 GB RAM'in depolama özelliklerini destekleyebilen dört DIMM yuvasına sahip Ryzen 200 ve 3000 işlemcileri destekler. TUF oyun anakartında, kartın altından parıldayan LED'ler bulunur. Yerleşik RGB aydınlatma, kişiselleştirilmiş bir oyun atmosferi için diğer aksesuarlarla iyi bir şekilde senkronize olur. Ayrıca, yükseltilmiş güç dağıtımı ve genişletilmiş soğutma seçenekleriyle hız aşırtma minimum düzeydedir ve AMA4 TUF'u mükemmel bir yüksek çekirdekli oyun aracı haline getirir. Asus TUF, mükemmel ses kalitesine sahiptir. 108 Db sinyal-gürültü oranı, hat çıkışını desteklerken, hat girişi için 103dB SNR, bozulmamış ses koşulları üretir. Ses kapakları, sonuçta ses kalitesini artıran elektromanyetik paraziti azaltmak için anakartın geri kalanından ayrıdır.

Blog Kategorileri :
Donanım
Yayın Tarihi : 23-08-2021 17:37:41
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.