HOŞ GELDİNİZ
Üye/Bayi Girişi Yapınız
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

IT Danışmanlık ve Bilgisayar Teknik Servis Hizmetleri | Sunucu Teknik

IT Danışmanlık ve Bilgisayar Teknik Servis Hizmetleri | Sunucu Teknik

IT Danışmanlık firmaları arasında otoriter bir konumda bulunan sunucuteknik müşterilerinin taleplerini ve ihtiyaçlarını anında karşılamak için geliştirdiği CRM sistemini kullanmaya başladı.

2003 yılından beri bilgisayar ve teknoloji sektöründe çalışmalarına hız kesmeden devam eden ve bilgi teknolojileri sektörü dahil bir çok sektörde mutlu müşteri kazanın sunucu teknik, antivirüs çözümleri, siber güvenlik çözümleri, güvenlik duvarı çözümleri, fortinet ve fortigate çözümleri ile ön plana çıkmaya devam etmektedir.

IT Danışmanlık firmaları arasında bilinirliği fazlaca bulunan firmanın Bilgisayar Bakım Anlaşmaları ve Sunucu Bakım Anlaşmaları bulunmaktadır. IT Hizmetlerinde en ön plana çıkan Bilgisayar Aylık Bakım Anlaşmaları konusunda şeffaf fiyat politisikası ile 100’lerce bakım anlaşması yaptığı firmalar bulunmaktadır.

SunucuTeknik firmasının Linux Teknik Destek konusunda da uzman bir kadrosu bulunmaktadır. Linux müşterilerinin fazlaca olduğu bir networka sahiptir. Linux Online Teknik Destek Hizmeti, Linux Yazılım Hizmeti ve Linux Güvenlik Hizmetleri dahil bir çok bakım onarım ve yazılım işlerini yerine getirmektedir.

Sunucu Teknik Servis ve Bilgisayar Teknik Servis, arayışında olan kurumsal firmaların tercih ettiği firma hakkında detaylı bilgi için sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Antivirüs lisansları, antivirüs çözümleri, virüs silme, mail güvenliği, bilgisayar bakım anlaşması, sunucu bakım anlaşması, IT danışmanlık hizmetleri, bilişim güvenliği hizmetleri, bulut sistemleri hizmetleri,

Blog Kategorileri :
Yayın Tarihi : 15-12-2021 20:59:44
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.