HOŞ GELDİNİZ
Üye/Bayi Girişi Yapınız
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

En İyi Rampage Bilgisayar Kasaları

En İyi Rampage Bilgisayar Kasaları
Bu Yazıyla İlgili Ürünler

Bilgisayarın beyni olarak tanımlanan ve en önemli parçası olarak nitelendirilen kasalar günümüzde müşteriler için büyük bir yere sahiptir. İlk olarak seçilen kasanın mutlaka bilgisayarın alakartıyla uyum sağlaması gerekir. Uyum sağlayamayan kasalarda kopukluk ve algılamama gibi problemlerle karşılaşılabilir. Bu nedenin yanı sıra kasa boyutu da önemli bir yer tutmaktadır. Küçük kasalar çok fazla yer kaplamaması bakımından artı bir yönü olsa da oyuncular için büyük kasalar tercih edilmesi gerekmektedir. Oyuncu bilgisayar kasaları oyun oynamak için bulunan bileşenlerin büyük olması nedeniyle ve oyun sırasında çok ısındıkları için kasa boyutlarının büyük olması tavsiye edilmektedir.

Eğer değişik tasarımlı bir kasa tercih edilmek isteniyorsa piyasada olağan dışı ve dikkat çekici birçok model bulunuyor. Şeffaf kapaklı çeşitli ledlerle tasarlanmış bilgisayar kasaları artık çok fazla rağbet görmektedir. Bunun yanı sıra ön tabakasında yer alan bağlantı noktaları kullanım açısından daha kolaydır. Ön panelde bulunan USB girişleri kaplanan malzemenin kalitesizliğinden dolayı zamanla tahrip olup bozulabiliyor. Seçilen kasaların malzemesinde bu noktada önemli bir yer alıyor.

Kasaların soğutma hızları ve tasarımları da oldukça önemlidir. Büyük yapılı kasalarda kullanım dışı alanının büyüklüğünden dolayı soğuması daha hızlı gerçekleşiyor. Ancak burada yine önemli olan kullanım amacıdır eğer sadece gündelik işler için tercih edilecekse soğuması çok büyük bir problem teşkil etmemektedir.

Rampage Oyuncu Bilgisayar Kasası Tavsiyeleri

Rampage markası sizlere en önemli tavsiyesi tasarımın ve dış yapısı malzemesine mutlaka dikkat edilmesi gerektiğini savunmaktadır. Rampage oyuncu bilgisayar kasalarını kullanan oyuncuların kasa konumlarını havadar bir ortama koymaları oldukça önemlidir. Fan sistemleri soğutma için hava alıp vermesi kolay bir alanda olmalıdır.

ToptanBilgisayar'net'den en ucuz bilgisayar kasalarını satın alabilirsiniz, RGB Işiklı Kasalar sık sık kampayalara girmektedir. Bilgisayar Kasalarını Hemen  ucuza satın alın! 

En İyi Rampage Gaming Bilgisayar Kasaları

Alanının en iyisi olan Rampage gaming kasaları çeşitli amaçlar tasarımlar ve gelişmiş teknoloji uyumları ile oyunculara bütün istediklerini karşılayabilmektedir.

1.Rampage Grand

Tasarım bakımından en ön sıralarda yerini alan gaming kasalarının görüntüleri oldukça dikkat çekicidir. Bir oyuncu için ideal boyutlarda olan 600Wluk bir güce sahiptir. Temper camlı yapısı sayesinde şeffaf olarak kasanın içindeki tüm bağlantıları rahatlıkla görünebilmektedir. RGB aydınlatma teknolojisi ile karanlık ortamda bile oyuncular için bir ambiyans sağlamaktadır.

2.Rampage X-Core

Rampage gaming kasanın en dikkat çekici özelliği 3 adet 120mm genişliğinde fanları ve 80 mm genişliğinde fan yuvası bulunmaktadır. Geniş iç hacmi sayesinde büyük ekran kartları kolaylıkla monte edilebilir. Kasa üzerinde bulunan soket ve kulaklık girişleri sayesinde kullanıcılara kolaylık sağlamaktadır.

3.Rampage Scout

Rampage Scout marka kasaların en dikkat çekici özelliği RGB aydınlatma teknolojisi ile ön plana çıkmaktadır. USB bağlantısı ile oyunculara çok fonksiyonlu oyun deneyimleri sunmayı amaçlamaktadır.

4.Rampage Hardy

4 adet Rainbow fanlı yapısı sayesinde oyuncu kasalarının en sıralarda yerin almaktadır. Bunun yanı sıra temper camlı yan yüzeyi ve 4 adet fan sistemi bulunmaktadır. Bilgi depolanması ve girişi için tasarlanmış ön plakasında DVD-RW vidaları ve HDD gibi yuvalar tasarlanmıştır.

5.Rampage SPECTRA

Rampage marka kasanın en belirgin özelliği olarak nitelendirilebilecek 2 adet kolay temizlenebilir portatif filtresi bulunmaktır. 1 Adet USB 3.0 Hızlı USB girişi 2 Adet USB 2.0 girişi sayesinde birçok işi aynı anda koordine edilebilmektedir.

En Ucuz Gaming Bilgisayar Kasasında Bulunması Gereken Özellikler Nelerdir?

Bir gaming bilgisayar kasalarındaki tasarımları ve fonksiyonları oldukça önemlidir. Ucuz bir oyuncu kasası almayı amaçlayan müşteriler kasanın büyük olmasına ve ön plakalarda bütün girişlerinin olmasına dikkat etmelidirler. Bunların yanı sıra fan sistemleri sayesinde çabuk soğuyabilmeli ve alan boyutu büyük olmalıdır.

Blog Kategorileri :
Gaming > Gaming Ürünleri
Yayın Tarihi : 27-07-2021 13:19:26
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.